Tallipomo: Meillä on kaksi vaihtoehtoa pitää Ogier

Malcolm Wilson
M-Sportin nokkamies Malcolm Wilson. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sportin tallipäällikkö Malcolm Wilson yrittää pitää kiinni kultakimpaleestaan Sebastien Ogierista, muttei hinnalla millä hyvänsä.

Ogier ilmoitti Motorsport Newsin haastattelussa haluavansa jatkaa M-Sportin Fordin ratissa, mutta vain siinä tapauksessa, että talli saa tuen Fordin tehtaalta. Ogier kertoi, että hän haluaa ”olla hyvissä olosuhteissa”.

Ogier saapui täksi kaudeksi M-Sportille, kun Volkswagen yllättäen vetäytyi rallin MM-sarjasta. Ogier johtaa tällä hetkellä MM-sarjaa ja hänen tallikaverinsa Ott Tänak on pisteissä kolmantena.

– Haluamme pitää tämän kuljettajakokoonpanon myös ensi kaudella, se on ehdottomasti ensimmäisenä tärkeysjärjestyksessämme. Ymmärrän, mistä Sebastien on tullut, ja sen vuoksi teemme täysillä töitä, jotta saamme tämän toteutettua, Wilson sanoi Motorsport Newsille.

Wilsonin mukaan M-Sportilla on kaksi vaihtoehtoa saada Ogier jäämään tiimiin.

– Joko löydämme tukijan, minkä vuoksi teemme helkkarin paljon töitä löytääksemme pääsponsorin tiimille, tai sitten saamme takaisin Fordin tuen. Mielestäni meillä on nyt pirun paljon tarjottavaa (Fordille), Wilson kertoi.

– Jos kumpikaan vaihtoehdoista ei toteudu, meidän on mahdotonta pitää hänet tallissa. Olemme pistäneet paljon likoon tänä vuonna.

Lue myös nämä

  • Uusimmat