Tallipomo Mäkinen kiitteli vuolaasti Juho Hännisen panosta

Juho Hänninen
Juho Hänninen. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Punkaharjulainen kokenut rallikuljettaja Juho Hänninen ajoi viimeisen kisansa Toyotalla Walesissa viime viikonloppuna. Ikävä kyllä kausi ei saanut arvoistaan päätöstä, kun Hänninen keskeytti lauantaina törmättyään heinäpaaliin. 

Hänninen oli isossa roolissa testikuskina, kun Toyota kehitti uutta rallitykkiään Keski-Suomessa Puuppolassa. Tallipomo Tommi Mäkinen antoi täyden tunnustuksen Hännisen työstä.

– Meidän pitää kiittää erityisesti Juhoa, joka ajoi viimeisen rallinsa meidän kanssa. Se oli sääli, että hänen kisansa päättyi miten päättyi. Pieni virhe maksoi paljon ja se oli harmi, koska Juho oli tehnyt hyviä ek-aikoja. Sellaista se motorsportti on, Mäkinen juttelee tiimin tiedotteessa.

– Juho on ollut todella iso palanen meidän testi- ja kehitysohjelmiamme. Jos olemme jotain saavuttaneet tänä vuonna, niin se on Juhon ansiota. Joten iso kiitos sinulle Juho, Mäkinen jatkoi.

Ensi kaudella Hännisen Toyotalla korvaa Viron Ott Tänak. Kaksi muuta kuskia ovat Esapekka Lappi sekä Jari-Matti Latvala.

Lue myös nämä

  • Uusimmat