Suomalaiskuskeilla pitää kiirettä: MM-ralli ja EM-osakilpailu reilun viikon sisään

Jari Huttunen ja Mikko Lukka
Jari Huttunen ja Mikko Lukka. Kuva: Jorge Cunha/DPPI
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Jari Huttusella ja Sami Pajarilla riittää ajohommia seuraavien viikkojen aikana.

Huttunen ja kartanlukija Mikko Lukka osallistuvat Hyundain uudella i20 N Rally2 -autolla Katalonian MM-ralliin tulevana viikonloppuna. Espanjasta Huttunen suuntaa suoraan Unkariin, missä hän starttaa EM-sarjan osakilpailuun.

Huttunen edustaa Unkarin EM-asvalttirallissa intialaisen rengasvalmistajan MRF:n tiimiä. Suomalaiskuljettajan tehtäviin kuuluu kerätä dataa MRF:n renkaista Hyundai i20 R5 -autolla.

Huttunen kilpaili MRF:n kuljettajana elokuun lopussa Tshekin EM-rallissa. Suomalaiskuskin kisa päättyi tuolloin ulosajoon.

Unkarissa Huttunen saa vastaansa kovia kuskeja. Lähtöviivalla ovat muun muassa MM-sarjan norjalaiskonkarit Andreas Mikkelsen ja Mads Östberg sekä venäläiskuljettaja Nikolai Grjazin. Östberg ja Grjazin kilpailevat Huttusen tavoin myös Katalonian MM-rallissa.

Unkarin EM-rallissa on mukana myös Sami Pajari ja kartanlukija Marko Salminen, jotka kilpailevat ERC3-junioriluokassa. Tulevana viikonloppuna Pajarilla on kovat panokset Katalonian MM-rallissa, sillä hänellä on mahdollisuus napata JWRC-junioriluokan mestaruus.

Unkarin EM-ralli ajetaan 22.-24. lokakuuta.

Katso alta Katalonian MM-rallin ennakko.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,389930″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat