Suninen aikoo antaa Ford-pomolle ”vinkki vitosen”

Kartanlukija Mikko Markkula ja Teemu Suninen
Kartanlukija Mikko Markkula ja Teemu Suninen. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Nuori rallitähti Teemu Suninen antoi upean näytön osaamisestaan Suomen MM-rallissa viikonloppuna. 23-vuotias jokelalainen kamppaili loppuun asti rallin toisesta sijasta, mutta joutui toiseksi viimeisellä ek:lla sattuneen lipsautuksen vuoksi tyytymään lopulta neljänteen sijaan. 

Vasta toista WRC-kisaansa Suomessa ajanut Suninen ajoi kolme pohja-aikaa ja laittoi monta kokenutta jermua ihmettelemään vauhtiaan.

Suninen ajoi Fordilla myös Puolan MM-rallissa, josta tuloksena oli kuudes sija. Loppukaudella Suniselle on sovittu kilpailut Saksassa ja Walesissa WRC2-luokassa. Kunnianhimoinen nuorukainen kuitenkin haluaisi ajaa korkeimmalla tasolla enemmän kisoja.

– En kyllä pistäisi yhtään pahakseni, jos Ford tarjoaa lisää kisoja. Täytyy itsekin antaa joku vinkki vitonen (Ford-pomo Malcolm Wilsonille), että eiköhän se olisi aika saada parempaa peliä alle, Suninen hauskuutti sunnuntaina kisan tauottua.

– Pitää kuitenkin muistaa, että ne ovat aina tallin valintoja. Minä voin vaikuttaa valintoihin vain ajamalla mahdollisimman hyvin. Itse koen, että WRC on se oikea luokka minulle, Suninen jatkoi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat