Somevaikuttajat pääsivät kyytiin – Hyundain WRC-talli testasi todella lumisissa olosuhteissa Alpeilla

Hyundain WRC-talli jatkoi testaamista lauantaina Ranskan Alpeilla.
Kuvakaappaus
Kuvakaappaus käyttäjän Rourebel 2.0 Youtube-videolta.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Vaikka Hyundain Monte Carlossa kilpailevat kuljettajat Thierry Neuville, Ott Tänak ja Andreas Mikkelsen olivat jokainen oman testipäivänsä jo ajaneet, jatkoi korealaisvalmistaja valmistautumista kauden 2024 avausosakilpailuun vielä lauantaina.

Hyundai oli löytänyt Ranskan Alpeilta erittäin lumisen tieosuudet, jolla Mikkelsen ajoi aamupäivän, kun taas iltapäivällä oli Neuvillen vuoro. Ranskalaisen Rallye-Sport-sivuston mukaan Hyundai lätki lauantaina niin sanotusti kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Neuville ja Mikkelsen saivat hyvää kokemusta erittäin liukkaista ja lumisista olosuhteista, mutta samalla myös automerkin brändi sai nostatusta. Paikalla testeissä oli perinteistä mediaa sekä somevaikuttajia, jotka pääsivät vuorollaan kartanlukijan paikalle.

Katso alapuolelta muutama video Hyundain mediapäivästä komeissa maisemissa.

Kauden ensimmäinen MM-ralli on vuorossa vajaan parin viikon päästä, kun legendaarinen Monte Carlon ralli pärähtää käyntiin torstai-iltana 25. tammikuuta pimeässä ajettavilla erikoiskokeilla. Vuoden ensimmäisessä rallissa ei nähdä ollenkaan suomalaiskuskeja pääluokassa, sillä sekä Kalle Rovanperä että Esapekka Lappi jättävät vuoden avauskisan väliin. Sen sijaan kaksikko on lähtöviivalla Ruotsin MM-rallissa helmikuussa.

Monte Carlossa Toyotan Sebastien Ogier hakee jo ennätyksellistä kymmenettä voittoaan kotiteiltään. Täksi vuodeksi kisan huoltoparkki palasi jälleen Ogierin kotikaupunkiin Gapiin. Ogier on kotoisin Forest-Saint-Julien pikku kylästä vajaan 20 kilometrin päästä Monte Carlon rallin keskuspaikasta.

Lue myös nämä