Sebastien Ogier: Palkintokorokepaikka ei ollut ansaittu

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sebastien Ogier ei voinut olla täysin tyytyväinen esitykseensä Puolan MM-rallissa, vaikka ranskalaismestari nappasi kisasta kolmannen sijan.

Ogier putosi kärkikuljettajien kyydistä jo perjantaina ajaessaan ensimmäisenä äärimmäisen liukkailla teillä. Jari-Matti Latvalan ja Ott Tänakin keskeytysten myötä Ford-kuljettaja Ogier nousi kuitenkin lopputuloksissa palkintosijalle.

– Tämä palkintokorokepaikka ei ollut ansaittu, mutta näin tässä joskus käy ja se pitää ottaa vastaan, Ogier totesi WRC:n ralliradiolle viimeisen erikoiskokeen maalissa.

Ogierin tallikaveri Tänak kamppaili voitosta Hyundain Thierry Neuvillea vastaan, mutta virolainen teki virheen sunnuntaiaamuna ja joutui lyömään hanskat tiskiin.

– Olen pahoillani Ottin puolesta. Hän oli erittäin nopea ja teki fantastista työtä. Harmi, että ralli päättyi hänen osaltaan tällä tavalla, Ogier sanoi.

Neljä kertaa peräjälkeen maailmanmestaruuden voittanut Ogier säilyi MM-johdossa 11 pisteen erolla Neuvilleen, joka voitti Puolassa. Sunnuntaina kisaa jatkanut Latvala nousi Tänakin edelle kolmanneksi saatuaan täydet viisi pistettä Power Stage -erikoiskokeen voitosta. Latvala on kuitenkin jo 48 pistettä Ogieria jäljessä.

Katso MM-sarjan pistetilanne täältä!

Lue myös nämä