Neuville hehkutti: MM-sarjan lopusta tulee todella mielenkiintoinen!

Thierry Neuville ja Nicolas Gilsoul
Thierry Neuville ja Nicolas Gilsoul ovat MM-sarjassa toisena. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundai-tallin belgialaiskuski Thierry Neuville kaasutteli upeaan voittoon Puolassa sunnuntaina. Neuville nappasi kauden kolmannen voittonsa ja nipisti Sebastian Ogierin MM-johdon vain 11 pisteeseen. 

Fordin Ogier on voittanut kaudella kaksi kisaa Neuvillen kolmea vastaan. Ranskalaismestari on kuitenkin napsinut pisteitä hieman belgiä tasaisemmin.

Neuvillelle voitto Puolassa oli kuitenkin unelmien täyttymys.

– Olen todella onnellinen. Olemme olleet tosi vahvoja viimeisissä ralleissa. Meidän tavoite oli saavuttaa Ogierin etumatkaa MM-pisteissä ja nyt olemme tehneet sen kahdessa kisassa putkeen. Se on tosi tärkeä saavutus, Neuville kommentoi WRC.comin ralliradiolle.

– Ogier on se mies, joka meidän pitää lyödä. Viimeiset viisi kisaa on taisteltu aivan kalkkiviivoille asti. Tämäkin kisa oli todella raskas. MM-sarjan lopusta tulee todella mielenkiintoinen, Neuville jatkoi.

Kauden viimeiset viisi kisaa tulevat olemaan erittäin mielenkiintoisia. Ihan kokonaan ei voi unohtaa myöskään Toyotan Jari-Matti Latvalaa, joka on MM-sarjassa kolmantena 48 pistettä Ogierin perässä.

Latvala oli myös Puolassa voittovauhdissa mukana, mutta tekninen vika pilasi kisan lauantaina. Seuraavaksi ajetaan heinäkuun lopussa Suomessa.

Katso MM-sarjan pistetilanne täältä!

Aki Hietavala

Lue myös nämä

  • Uusimmat