Sebastien Ogier palasi Citroenin WRC-auton ohjaamoon

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: M-Sport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin kuusinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier pääsi testaamaan Citroenin C3 WRC -autoa torstaina.

Ogier saavutti neljä ensimmäistä MM-titteliään Volkswagenilla ja kaksi viimeisintä Fordilla. Ogier ajoi viimeisen kilpailunsa M-Sportin Fordilla vajaat kaksi viikkoa sitten Australiassa. Kaksi seuraavaa kautta ranskalainen ajaa Citroenilla ja yrittää valloittaa maailmanmestaruuden kolmannella automerkillä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ogier testaa Citroenin WRC-autoa portugalilaisilla sorateillä torstaina ja perjantaina. Kyseessä ei ole ranskalaisen ensimmäinen kerta C3-auton ohjaamossa, sillä hän oli päässyt testaamaan menopeliä jo ennen kuin hän pisti nimensä Citroen-sopimukseen.

https://twitter.com/CitroenRacing/status/1068077490789326848

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Ogier kertoi aiemmin tällä viikolla uutistoimisto AFP:n haastattelussa, että hän uskoo taistelevansa MM-tittelistä myös Citroenilla.

– Sain vaikutelman, että autossa on vielä paljon potentiaalia. Se on ajoittain näyttänyt suorituskykynsä. Mutta sitä pitää kehittää, sillä autosta puuttuu tasaisuutta, sanoi Ogier, joka lähti Citroenilta kauden 2011 jälkeen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toyotalta siirtyvä Esapekka Lappi ajaa Ogierin tallikaverina kaksi seuraavaa vuotta. Lappi testasi aiemmin tällä viikolla C3-ajokkia Algarvessa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat