Sebastien Loeb tietää vain yhden seikan uutuusrallista

Sebastien Loeb
Sebastien Loeb ei malta pysyä poissa rallin MM-sarjasta. Kuva: Austral/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin yhdeksänkertainen maailmanmestari Sebastien Loeb ajaa kauden neljännen kilpailunsa ensi viikolla, kun rallin MM-sarja vierailee ensimmäistä kertaa Chilessä.

Loeb on ajanut tällä kaudella Hyundain WRC-autolla kolme rallia. Toistaiseksi parhaan tuloksensa hän nappasi kauden avanneessa Monte Carlo -rallissa, jossa hän sijoittui neljänneksi.

MM-sarjan kaikki kuljettajat lähtevät samalta viivalta historian ensimmäiseen Chilen MM-ralliin, josta Loebilla ei ole juurikaan tietoa ennakkoon.

– Tiedän Chilen rallista oikeastaan vain sen, että se ajetaan soralla. Odotan sitä, että saan tietää lisää kilpailusta, Loeb, 45, kertoo.

– Tiet ovat ilmeisesti melko jouheita ja hyväpintaisia. Rallista tulee varmasti mielenkiintoinen kokemus ja hyvä lisä kalenteriin.

Katso alta videoennakko historian ensimmäisestä Chilen MM-rallista. Mitä mieltä huippukuskit ovat uutuuskisasta? Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,261147″ ap mute ]

 

Andreas Mikkelsen ja kaksi edellistä MM-osakilpailua voittanut Thierry Neuville ajavat Loebin tallikavereina ensi viikon perjantaina alkavassa Chilen MM-rallissa. Hyundai-kuljettajista Dani Sordo seuraa kisan sivusta.

Norjalaiskuljettaja Mikkelsen palasi viime viikonloppuna palkintokorokkeelle yli vuoden tauon jälkeen ajettuaan toiseksi Argentiinan MM-rallissa.

– Olin erittäin tyytyväinen suorituskykyymme ja tulokseemme Argentiinassa. Olen valmis jatkamaan tästä Chilessä. Kisa on tuore haaste kaikille, mutta videoiden perusteella pääsemme ajamaan kauniilla erikoiskokeilla, Mikkelsen ennakoi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat