Sebastien Loeb rysäytti rajusti ulos Ruotsin MM-rallin testeissä

Sebastien Loeb ja tallipomo Andrea Adamo. Kuva: Helena El Mokni/ Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitallissa tällä kaudella kuusi MM-rallia ajava Sebastien Loeb ajoi rajusti ulos Ruotsin rallin testeissä torstaina, uutisoi Autosport-lehti verkkosivuillaan. 

Hyundain edustaja on kuitenkin vahvistanut, että sekä Loeb että kartanlukija Daniel Elena selvisivät kovasta tärskystä ilman vammoja. Ulosajo tapahtui testien viime hetkillä, joten yhdeksänkertaisten mestarien onneksi myöskään arvokasta testiaikaa ei mennyt hukkaan juuri yhtään.

Loeb testasi Hyundaita Pohjois-Ruotsissa. Ulosajo tapahtui, kun Loebin Hyundai i20 WRC nappasi kiinni lumipenkkaan ja pyöri sen jälkeen ympäri. Hyundai joutui kuitenkin paiskomaan yömyöhään hommia, jotta testiauto saatiin kuntoon norjalaiskuski Andreas Mikkelsenille, joka on testivuorossa perjantaina.

Ranskalaistähti oli kauden avanneessa Monte Carlon MM-rallissa neljäs. Lumella mies on viimeksi ajanut kilpaa vuonna 2012. Loebin tammikuu oli kiireinen, kun ensin hän ajoi Dakar-rallissa ja tuli Etelä-Amerikasta kiireen vilkkaa Monte Carlon ralliin. Tämän viikon alussa Loeb ehti olla pari päivää kotosalla ennen kuin matkusti FIA:n Hall of Fame -gaalaan Pariisiin keskiviikkona.

– Ajoin melkein joka päivä tammikuun 4. päivästä lähtien. Oli koko ajan autossa joko ajamassa kilpaa, testaamassa tai nuotittamassa. On ihan mukavaa olla pari päivää ajamatta. Testit kuitenkin jatkuvat heti ensi viikolla, Loeb kommentoi Rallit.fille Monte Carlon MM-rallin jälkeen viime sunnuntaina.

Liekö ulosajon taustalla ollut väsymys vai mikä, mutta kova on ranskalaiskonkarilla tahti.

Katso alta video Loebin testipäivästä Ruotsissa (videossa ei näy ulosajoa):

Lue myös nämä

  • Uusimmat