Sami Pajari lähellä huikeaa saavutusta MM-rallissa

Sami Pajarilla on selkeä johto Sardinian MM-rallin WRC2-luokassa ennen viimeistä ajopäivää.
Sami Pajari
Sami Pajari. Kuva: Pentti-Oskari Ilmonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan uudella Rally2-autolla kilpaileva Pajari selvitti lauantain monsteripäivän vähintäänkin kiitettävästi. Pajarilla on kakkosluokassa vajaan minuutin johtoasema ennen Yohan Rosselia, joka on WRC2-luokan pisteykkönen.

Pajarikaan ei selvinnyt lauantaista täysin ilman ongelmia, sillä hänkin kärsi rengasongelmista päivän aikana.

– Tuuria oli sen verran, että niistä ei tullut sen enempää aikahäviötä. Mutta tämä osoittaa sen, miten petollista täällä on, Pajari kertoi Rallit.fille.

– Päivä ei ollut kovinkaan huono, mutta mahtuihan siihen monenlaista juttua. Kaikkien mutkien jälkeen tilanne on tosi hyvä.

Sardinian MM-ralli ajetaan päätökseen sunnuntaina, jolloin ohjelmassa on neljä pätkää ja kaikkiaan 39 erikoiskoekilometriä. Pajarilla on selkeä ohjenuora, kuinka hän voi ottaa uransa toisen voiton WRC2-luokassa.

– Pitää mennä samalla tavalla kuin tänään. Koetetaan nyt huoltaa auto perusteellisesti ja yritetään pitää sama rytmi kuin tähänkin saakka, Pajari suunnitteli.

– Huomisen pätkät ovat erilaisia kuin tänään. Ne eivät välttämättä ole yhtä uraisia, mutta ne ovat paljon hiekkaisempia. Yritetään pysyä keskellä tietä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat