Saako Jari-Matti Latvala palkinnon itse sensuroimastaan lausahduksesta?

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan Jari-Matti Latvala on ehdolla kahdessa kategoriassa rallin MM-sarjan päätösgaalassa, joka järjestetään Sydneyn nykytaiteen museossa 19. marraskuuta kauden päätösrallin jälkeen. 

Latvala on ehdolla palkinnonsaajaksi vuoden lausahduksesta. WRC.comin videolle on päätynyt Latvalan sanat Sardinian MM-rallista kesäkuulta.

– Puskin aivan kirosanan kovaa, ja aika ei siltikään ole hyvä, Latvala sensuroi itse kommenttiaan erikoiskokeen maalissa.

Suomalaisen lisäksi vuoden lausahduksesta ovat ehdolla Mads Östberg, Craig Breen ja Ott Tänak. Kyseisessä kategoriassa voit antaa äänesi TÄMÄN LINKIN kautta. Voit katsoa ehdokkaat alla olevalta videolta.

Latvala on ehdolla myös ajanottoon liittyvässä kategoriassa. Taustalla on Latvalan huikea pohja-aika Walesin MM-rallin Power Stage -pätkällä. Samassa kategoriassa on ehdolla myös Kalle Rovanperä. Tätä kategoriaa voit äänestää TÄMÄN LINKIN kautta.

Fordin suomalaiskuski Teemu Suninen on puolestaan ehdolla Magic Moment -kategoriassa. Suninen päätyi neljän kuskin listalle Suomen MM-rallissa tulleen läheltä piti -tilanteen myötä. Ehdolla ovat myös Craig Breen, Ott Tänak ja Sebastien Ogier.

Magic Moment -kategoriaan voit antaa äänesi TÄLLÄ SIVULLA.

Lue myös nämä