Ruotsin rallitähti jätti pitkäaikaisen managerinsa – kartturikin meni vaihtoon

Pontus Tidemand
Pontus Tidemand. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallikuljettaja Pontus Tidemand ei jatka Erik Veibyn managerointitoimiston EVEN Managementin asiakkaana.

Ruotsalainen Tidemand kuului EVEN Managementin urheilijatiimiin vuodesta 2012. Tidemand ilmoitti keskiviikkona, että hänen ja EVENin tiet eroavat.

– Saavutimme yhdessä useita tavoitteita ja virstanpylväitä kuten junioreiden maailmanmestaruuden 2013, Aasian-Tyynenmeren rallisarjan mestaruuden 2015 ja WRC2-luokan mestaruuden 2017. Tämä on ollut huima matka, mutta nyt on aika tutkia uusia vaihtoehtoja tulevaisuutta varten, Tidemand kertoo Facebookissa.

– Rallin maailmanmestaruuden voittaminen on perimmäinen tavoitteeni enkä voi jättää väliin yhtäkään mahdollisuutta, joka voi viedä minut lähemmäksi tavoitetta, Tidemand jatkaa.

Tidemand paljastaa, että hänellä vaihtuu myös kartanlukija. Ruotsalaiskuskille nuotteja kolme edellistä kautta lukenut Jonas Andersson siirtyy norjalaisen Ole Christian Veibyn kartturiksi.

– Haluan kiittää #TeamEVENiä kaikesta, mitä olette tehneet eteeni viime vuosien aikana. Iso kiitos myös yhdelle maailman parhaista kartanlukijoista, joka on ollut rinnallani vuodesta 2016 – Jonas Anderssonille, joka jää EVEN Managementiin.

Skodan tehdastiimistä päättyneen kauden jälkeen lähtenyt Tidemand ei vielä paljastanut ensi vuoden kuvioitaan.

– En malta odottaa sitä, että pääsen jakamaan suunnitelmani teidän kanssanne mahdollisimman pian, Tidemand kirjoittaa faneilleen.

Tidemandin managerina pitkään toiminut Erik Veiby paljasti hiljattain, että Tidemand olisi voinut jatkaa Skodalla ensi kaudella, mutta suomalaislupaus Kalle Rovanperä vaikutti ruotsalaiskuljettajan suunnitelmiin.

Citroenin tehdastiimin WRC-kuljettajana ensi vuoden alussa aloittava Esapekka Lappi on yksi EVEN Managementin asiakkaista.

Lue myös nämä

  • Uusimmat