Ruotsalaismestarille tulossa sapattivuosi rallicrossista – ”Seuraavat viikot keskityn täysin ralliin”

Johan Kristoffersson. Kuva: PSRX Volkswagen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallicrossin MM-sarjassa kaksi edellistä maailmanmestaruutta ylivoimaiseen tyyliin voittanut Johan Kristoffersson tuskin puolustaa titteleitään ensi kaudella. 

Ruotsalaisen talli PSRX Volkswagen ei aja MM-sarjassa ensi kaudella. Kristoffersson kertoo Motorsport.comin sivuilla, että hän jatkanee Volkswagenin palveluksessa eli tällöin MM-sarja jää ajamatta.

– En sulje mitään ovia 100-prosenttisesti, mutta on erittäin epätodennäköistä, että ajan jossain toisessa rallicross-tiimissä kaudella 2019. Katsotaan nyt kuitenkin, mitä tapahtuu, Kristoffersson toteaa.

– Nyt kun olen tutkaillut markkinoita, niin todennäköisintä on jatkaa Volkswagenin perheessä. Olen ollut heillä vuodesta 2008, joten se olisi luonnollista. Pitää tutkia, mitä vaihtoehtoja on, Kristoffersson jatkaa.

Ruotsalaistähti on rallicrossin rinnalla ajanut radalla. Viime kaudella Kristoffersson voitti yhdessä isänsä kanssa Scandinavian Touring Car -sarjan mestaruuden.

– Me arvioimme edelleen, mitä tulee tapahtumaan Kristoffersson Motorsportin osalta STCC:ssä. Volkswagenilla on myös autoja mukana WTCR-sarjassa. Seuraavat viikot keskityn täysin ralliin, Kristoffersson summaa.

Kristoffersson on vahvistanut ajavansa Polo R5:lla kauden 2019 toisessa MM-rallissa kotimaassaan Ruotsissa.

Lue myös nämä