Ranskalaiskuski vahvisti uran jatkumisen rallin MM-sarjassa

Kauden 2021 WRC3-mestari Yohan Rossel jatkaa uraansa rallin MM-sarjassa myös ensi vuonna.
Yohan Rossel
Yohan Rossel. Kuva: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rossel ja miehen autoa huoltava ranskalainen PH Sport -yksityistiimi vahvistivat tällä viikolla, että ranskalaiskuski jatkaa Citroenin kalustolla WRC2-luokassa myös kaudella 2023.

Rossel kisasi tänä vuonna ensimmäistä kertaa WRC2-luokassa täyden seitsemän MM-rallin ohjelmana. Tuloksena olivat voitot Kroatian ja Portugalin osakilpailuista sekä toinen sija viime viikon Katalonian rallista.

– Voin vahvistaa, että kaudella 2023 kilpailen jälleen WRC2-luokassa. Olimme huippuiskussa Kataloniassa. Rengasrikko kisan alussa ja pienet ongelmat auton säätöjen kanssa veivät mahdollisuudet taistella voitosta. Tässä luokassa pitää olla kaikki täysin kunnossa, jos mielii ajaa voitoista. Siinä me onnistuimme sekä Kroatiassa että Portugalissa, Rossel sanoo.

Stellantis-ryhmittymän asiakasmoottoriurheilusta vastaava Didier Clement on ollut tyytyväinen Rosselin tekemiseen Citroen C3 Rally2 -auton ratissa tänä vuonna.

– Haluamme jatkaa ensi vuonna Yohan Rosselin kanssa. Harmillisesti emme aivan pystyneet taistelemaan luokan mestaruudesta, mutta Rossel on todistanut, että hän pystyy ajamaan kaikkia tämän luokan huippunimiä vastaan, Clement kertoo.

– Yohan on osoittanut hienoja tuloksia ensimmäisellä kaudellaan tässä luokassa. Kisaohjelma ei ole vielä täysin valmis, mutta varmasti mukana on ralleja, jotka hän tuntee hyvin. Sen lisäksi tuomme mukaan ehkä yhden uuden rallin Euroopasta.

Katso alapuolelta WRC2-luokan parhaat palat Katalonian MM-rallista.

Lue myös nämä

  • Uusimmat