Rallitoivo kyllästyi nopeasti uuteen autoonsa MM-sarjassa – vaihtoi takaisin vanhaan

Bolivian rallitoivo Marco Bulacia ei pitkään viihtynyt ranskalaisvalmisteisen auton puikoissa.
Marco Bulacia
Marco Bulacia. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Bulacia päätti viime kauden jälkeen, että Skodan Rally2-auto saa vaihtua Citroenin C3 Rally2 -kilpuriin. Joulukuussa tiedotettiin, että Bulaciasta tulee Citroenin virallinen kuljettaja Yohan Rosselin ja Nikolai Grjazinin tapaan.

Bulacia, 23, avasi kautensa pari viikkoa sitten ajetussa Portugalin MM-rallissa, jota ennen hän oli ajanut lämmittelynä kaksi Portugalin rallisarjan kisaa Citroenilla. Portugalin MM-osakilpailussa Bulacia keskeytti ensimmäisenä kunnon ajopäivänä, kun Sitikasta hajosi ohjaus.

Bulacia oli ilmoittautunut Citroenilla myös seuraavaan MM-ralliin, joka ajetaan ensi viikolla Sardiniassa. Bolivialainen on nyt paljastanut, ettei hän kuitenkaan jatka Citroenin kuljettajana.

Hän kilpailee jo Sardiniassa Skoda Fabia RS Rally2 -autolla.

– Uudet värit, uudet toiveet, Bulacia kirjoitti Instagram-julkaisussaan.

Bulaciaa ajattaa jatkossa portugalilaistiimi The Racing Factory.

– Odotamme innolla paluuta Sardinian ralliin, josta pidämme kovasti ja jossa kilpailimme ensimmäistä kertaa vuonna 2019. Nähdään ensi viikolla!

Bulacia sijoittui viime vuonna WRC2-luokan pisteissä 12:nneksi ja WRC2 Challenger-luokassa viidenneksi.

Sardinian MM-rallissa on jälleen kova kattaus kakkosluokassa. Rally2-kalustolla kisaan lähtevät muun muassa Rossel, Grjazin, Oliver Solberg, Pepe Lopez, Sami Pajari, Pierre-Louis Loubet, Jan Solans ja Teemu Suninen. Kisassa on mukana peräti 45 Rally2-luokituksen autokuntaa.

Lue myös nämä