Rallitähden käsittämätön epäonni jatkuu – unelma WRC-paluusta jälleen murskaksi? ”Sellaista elämä on”

Hayden Paddon
Hayden Paddon. Kuva: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Uusiseelantilainen Hayden Paddon oli suunnittelemassa rallin MM-sarjaan uutta paluuta, joka saattaa jäädä toteutumatta koronaviruksen vuoksi.

Dirtfish-sivuston mukaan Paddonin oli tarkoitus kertoa tällä viikolla ohjelmastaan Hyundain WRC-autolla rallin MM-sarjassa. Paddonin ohjelmaan olisi kuulunut neljä MM-rallia ja se olisi huipentunut hänen kotiralliinsa Uudessa-Seelannissa syyskuussa.

– Näyttää siltä, että kaikki asiat on nyt laitettu hyllylle. Olimme päässeet sopimusvaiheeseen, mutta virus romutti asiat tässä vaiheessa, Paddon totesi Dirtfishille.

– En halua paljastaa liikaa yksityiskohtia suunnitelmista, mutta ideana oli valmistautua Uuden-Seelannin rallia varten. Nyt meidän pitää katsoa, mitä tuleman pitää, uusiseelantilainen lisäsi.

Katso alapuolelta parhaat palat Meksikon MM-rallista. Juttu jatkuu videon jälkeen. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,332372″ ap mute ]

 

Viime kaudella Paddonin piti antaa näyttöjä M-Sportin Ford Fiesta WRC -autolla kahdessa MM-rallissa. Suomen MM-ralli jäi häneltä väliin, koska hän vaurioitti Fiestaa rajussa testiulosajossa. Australian MM-ralli puolestaan peruttiin kokonaan maastopalojen vuoksi.

Nyt Paddonin paluuyritys saattaa jälleen vesittyä – tällä kertaa koronaviruksen vuoksi.

– Sellaista elämä on. Tällaista ralli voi olla välillä, Paddon sanoi.

– Tällä hetkellä maailmalla on suurempia huolia ja epävarmuutta. Olisi mukavaa päästää jälleen yrittämään, mutta katsotaan, milloin tämä tilanne päättyy.

Viime viikonloppuna järjestetyssä Meksikon MM-rallissa jätettiin yksi päivä ajamatta koronaviruksen vaikutusten vuoksi. Lisäksi Argentiinan MM-rallia on päätetty siirtää myöhempään ajankohtaan. Mahdollista on, että viruksen takia perutaan useampikin kilpailu tällä kaudella.

MM-sarjan seuraavat osakilpailut olisi tarkoitus ajaa Portugalissa ja Sardiniassa touko- ja kesäkuussa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat