Rallin MM-sarjassa kytemässä siirtopommi – Ogier ja Loeb samaan talliin?

Sebastien Ogier ja Sebastien Loeb
Sebastien Ogier ja Sebastien Loeb ajoivat yhdessä Citroenilla kaudella 2011. Kuva: Citroen Racing
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sebastien Ogier ja Sebastien Loeb saattavat ajaa samassa rallitiimissä ensi kaudella, uutisoi espanjalaislehti AS verkkosivuillaan.

Espanjalaisaviisin mukaan Ogier käy tällä hetkellä keskusteluja kaikkien tallien kanssa, mutta Citroen vaikuttaa entistä vahvemmalta vaihtoehdolta ranskalaismestarille ensi kaudeksi. Lehti kertoo, että Citroen haluaisi Ogierista tallin uuden johtotähden.

Ogier on ajanut tämän kauden M-Sportin Fordilla, mutta hän on kertonut useaan otteeseen, että hän haluaisi tiimin saavan täyden tuen Fordin tehtaalta. Toistaiseksi Ford ei ole ilmaissut sitä, että se olisi halukas satsaamaan jälleen täysillä ralliin.

AS:n mukaan Citroen neuvottelee Loebin kanssa kolme tai neljä osakilpailua kattavasta sopimuksesta. Loeb kävi hiljattain testaamassa ranskalaistiimin C3 WRC -autoa, eikä yhdeksänkertainen maailmanmestari sulkenut täysin pois vaihtoehtoa, että hänet voitaisiin vielä nähdä rallin MM-sarjassa.

Ogier ja Loeb muodostivat Citroenin kuljettajaparin kaudella 2011, mutta tuolloin tähtipilottien välillä alkoi räiskyä. Ogier ei suostunut jäämään kakkosviulun soittajaksi Citroenilla ja lopulta kauden jälkeen hän siirtyi Volkswagenin leipiin.

AS:n mukaan ratkaisevat sopimusneuvottelut käytäneen viikonloppuna ajettavan Saksan rallin jälkeen, kun MM-sarja jää yli kuukauden tauolle.

Lue myös nämä

  • Uusimmat