Rallin MM-sarjan yksityistiimi nousi jälleen parrasvaloihin – ”Tämä kaveri on uskomaton!”

Rallin MM-sarjan yksityistiimin M-Sport Fordin kausi on alkanut paremmin kuin villeimmissä unelmissa toivottiin.
Richard Millener
Richard Millener. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Moni asiantuntija povasi, ettei brittitalli saa Adrien Fourmaux´n ja Gregoire Munsterin kanssa tyytyä vain jämäsijoihin, mutta M-Sport on osoittanut heti kauden alussa nämä puheet vääriksi.

Fourmaux ajoi Keniassa viikonloppuna toisen perättäisen palkintosijansa, kun ranskalainen oli kolmas. Ruotsissa helmikuussa Fourmaux oli urallaan ensimmäistä kertaa podiumilla.

– Me tiesimme, että tämä on mahdollista. Tiesimme myös sen, että monen asian pitää olla meidän puolellamme. Adrien ajoi myös erinomaisesti, se pitää muistaa, tallipomo Richard Millener hehkutti Rallit.fille.

– Hän osasi valita pätkät, joilla voi puskea ja pätkät, joilla on oltava varovainen. Tämä kaveri on todella hyvä.

M-Sport on myös osoittanut, että auto on tarvittaessa luotettava. Viime kaudella virolaistähti Ott Tänak antoi välillä tiukkaakin palautetta brittitallille, mutta tämän vuoden alku on ainakin ollut M-Sportille suotuisa.

– Me saimme paljon kritiikkiä viime vuonna. Uskon, että nämä kaksi podiumia kolmeen ralliin puhuvat puolestaan. Ehkä me myös laitamme nyt myös paineita omille hartioillemme loppuvuodeksi, Millener summasi.

– Selvää on, ettei seuraavassa rallissa Kroatiassa taktiikka voi olla tällainen. Siellä ei voi vaan toivoa, että asioita tapahtuu. Menemme kuitenkin koko ajan eteenpäin.

Rallin MM-sarja jatkuu Kroatiassa huhtikuun puolivälissä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat