Rallin MM-sarjan herrasmieskuski lyömässä ajohanskat naulaan

Kreikkalais-belgialainen liikemies Jourdan Serderidis on lyömässä ajohanskojaan naulaan rallin MM-sarjan osalta.
Jourdan Serderidis
Jourdan Serderidis. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Serderidiksellä on tällä kaudella varsin kattava ohjelma MM-ralleja, sillä mies on jo ajanut Monte Carlossa sekä Meksikossa ja aikoo vielä osallistua Sardinian, Kenian ja Kreikan osakilpailuihin.

Toistaiseksi miehen paras tulos on seitsemäs sija viime vuoden Kenian MM-rallista.

– Minulle tärkein asia rallissa on nautinto ja hauskanpito. Sitä minä yhä myös saan tästä lajista, mutta kyllä meidän on jo harkittava myös lopettamista, 59-vuotias Serderidis sanoo Dirtfish-sivustolla.

Serderidis on ajanut MM-sarjassa lähes kymmenen vuotta. Jatkossa mies mielii keskittyä enemmän pieniin kansallisiin ralleihin kahdessa kotimaassaan Kreikassa ja Belgiassa. Serderidis oli mukana viime viikonloppuna Ardennes-rallissa, jossa hän ajoi Volkswagen Polo R5:lla seitsemänneksi.

– Olen aina tähdännyt elämässäni siihen, että kehitän omaa suorituskykyäni, oli sitten kyse rallista tai bisneksestä, Serderidis toteaa.

Loppukaudesta Serderidis on myös miettinyt antavansa oman Ford Puma Rally1 -autonsa luxemburgilaislupaus Gregoire Munsterin käyttöön. Tätä varten Munsterin on kuitenkin ensin annettava hyviä näyttöjä Ford Fiesta Rally2:n ratissa.

Serderidis ajoi ensimmäisen MM-rallinsa kaudella 2013, kun hän kisasi Walesissa Ford Fiestalla. Seuraavalla kaudella Fiestan ratissa kertyikin jo seitsemän MM-osakilpailua. Yhteensä liikemies on ehtinyt kurvailla 31 MM-rallia.

Katso alapuolelta viime vuoden Kreikan MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä