Rallin MM-sarjan flopille rajua kritiikkiä: ”Aika surullista – pannukakku mikä ei päädy edes uuniin asti”

Rallit.fin tuorein Rallipodi-podcast pureutuu taas tuttuun tapaan rallin MM-sarjan kuumimpiin puheenaiheisiin.
Gregoire Munster
Gregoire Munster. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tuoreimmassa jaksossa käsitellään muun muassa Toyotan Kalle Rovanperän motivaatiota ja uutta pisteenlaskujärjestelmää, mutta loopin alle pääsee myös M-Sport Fordin Gregoire Munster. Voit kuunnella jakson kokonaisuudessaan jutun alta.

Ensimmäistä kauttaan rallin MM-sarjan pääluokassa ajava luxemburgilainen on ajanut toistaiseksi surkean kauden. Munster ei ole pärjännyt vauhdillisesti alkuunkaan muille pääluokan kuljettajille ja mukaan on mahtunut myös selkeitä virheitä.

Portugalin MM-ralli noudatteli Munsterin osalta kiusallisen tuttua kaavaa. Hän osui rallin viimeistä edellisellä erikoiskokeella penkkaan ja auto jäi jumiin. Edessä oli jälleen yksi keskeytys.

Munsterin vaikeaa kautta suorastaan alleviivaa se, että hänen tallikaverinsa Adrien Fourmaux on ajanut samanlaisella kalustolla suorastaan sensaatiomaisen alkukauden.

– Jos Elfyn Evans oli pannukakku (Portugalin rallissa), niin Gregoire Munster oli sitten sellainen pannukakku, mikä ei päädy edes uuniin asti, Rallit.fin toimittaja Aki Hietavala pamautti suoraan Rallipodissa.

– Hänellä on myös Belgian passi eli sellainen belgialainen vohveli, vähän raa’aksi jäänyt, Toni Heinonen komppasi.

Munsterin tämän kauden paras sijoitus on Kroatian MM-rallissa napattu seitsemäs sija. Kaikki muut kisat ovat menneet hänen osaltaan vain terveisiä ajellessa.

– Aika surullista. Vaikka hän nyt ajaakin ensimmäistä vuottaan, niin olisi ihan kiva, että hän pääsisi vaikka maaliin asti välillä, Hietavala sanoi.

Kuuntele alta Rallipodin uusi jakso kokonaisuudessaan! Voit kuunnella sen myös Spotifyssä – ja muista ottaa samalla Rallipodi seurantaan!

Lue myös nämä

  • Uusimmat