Rallin MM-sarjan alkukauden yllättäjä huimassa liekissä – uhosi pian tulevan lisää!

Ranskalainen Adrien Fourmaux on palannut ryminällä rallin MM-sarjan pääluokkaan.
Alexandre Coria ja Adrien Fourmaux
Alexandre Coria ja Adrien Fourmaux. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Mies haki vauhtia WRC2-luokasta viime kaudella, mutta palasi täksi vuodeksi M-Sport Fordin Rally1-auton rattiin. Keniassa viime viikonloppuna Fourmaux ajoi jälleen palkintopallille ollen kolmas.

Uransa ensimmäisen palkintosijan ranskalainen oli ottanut edellisessä osakilpailussa Ruotsissa.

– Tämä oli fantastinen viikonloppu. Tiimi teki loistavaa työtä koko ajan ja auto oli äärettömän luotettava. Meillä ei ollut mitään ongelmia, MM-sarjassa edelleen kolmantena oleva Fourmaux hehkutti.

– Olin todella iloinen suorituksestamme. Isot onnittelut tallille. Tämä tulos kuuluu ehdottomasti yhtä paljon myös heille.

Fourmaux ja M-Sport ovat yllättäneet toden teolla alkukaudesta. Kovin moni ei uskonut palkintosijoihin, mutta nyt tili sen suhteen on avattu komealla tavalla.

– Kaksi podiumia putkeen on loistava aloitus kaudelle. Olemme edelleen kolmantena MM-sarjassa, joten meidän pitää jatkaa samaa rataa, Fourmaux summasi.

– Meillä on nyt palkintosijat lumelta ja soralta, joten seuraavaksi pitää ottaa samanmoinen myös asvaltilta, ranskalaiskuski jatkoi viitaten kenties jo tulevaan Kroatian MM-ralliin.

Fourmaux’n puheille Kroatian MM-rallissa on toki katetta, sillä ennen tätä vuotta ranskalaisen paras tulos MM-sarjassa oli kyseisen kisan viides tila kaudelta 2021.

Kroatian MM-ralli ajetaan pääkaupunki Zagrebin lähettyvillä 18.-21. huhtikuuta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat