Rallin MM-sarjaan paluun tekevä Paddon tiedostaa tilanteensa – ”Ruotsi ensimmäinen tilaisuus”

Hayden Paddon
Hayden Paddon. Kuva: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hayden Paddon nähdään pitkästä aikaa rallin MM-sarjassa, kun kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Walesissa.

Paddon ajoi edellisen MM-rallinsa viime kauden lopussa Australiassa. Hän ei saanut jatkosopimusta Hyundain WRC-tiimiltä, eikä ovi avautunut muistakaan tiimeistä.

Seuraa Rallit.fitä Facebookissa ja tiedät, mistä rallimaailmassa puhutaan!

Uusiseelantilainen Paddon kilpailee Walesissa M-Sportin Ford Fiesta R5 -autolla WRC2 Pro -luokassa. Kauden päätteeksi hän pääsee Ford Fiesta WRC -autolla Australian MM-ralliin.

Paddonin tavoitteena on palata kunnolla rallin MM-sarjaan ensi kaudella. Mutta hän tiedostaa sen, että täyden kauden ajaminen WRC-autolla ei ole todennäköisestä.

Katso alta ennakko Walesin MM-rallista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,282574″ ap mute]

 

– Meidän pitää osallistua ralleihin, jotta voimme näyttää taitomme. Neuvotteluja ei ehkä ole vasta kuin Australian jälkeen, mutta siitä on vielä kaksi ja puoli kuukautta aikaa Ruotsin ralliin, Paddon sanoo rallin MM-sarjan nettisivuilla.

– Uuden ohjelman aloittaminen (kauden avausrallista) Monte Carlosta on epärealistista, mutta Ruotsi on ensimmäinen tilaisuus kaudelle 2020. Sen eteen teemme töitä, Paddon linjaa.

Lue myös: Rallin MM-taisto jatkuu mudassa ja kurassa – tämä kaikki sinun pitää tietää Walesin MM-rallista

Walesissa Paddon ajaa samassa luokassa muun muassa Kalle Rovanperää, Mads Östbergiä ja tallikaveriaan Gus Greensmithiä vastaan. Australiassa hän puolestaan haastaa WRC-tähdet. Paddon ei kuitenkaan keskity kilpakumppaneihinsa.

– Menen Walesiin ja Australiaan tekemään omaa juttuani. Voin vain yrittää tehdä hyvää työtä ja olla kilpailukykyinen. Kilpailun taso on kova molemmissa ralleissa, mutta keskityn pelkästään omaan tekemiseeni, Paddon painottaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat