Kalle Rovanperän tallikaveri vaihtaa yllättäen kartanlukijaa – ”Hän oli tärkeä tekijä menestykseen”

Jan Kopecky ja Jan Hlousek
Jan Hlousek (vas.) lukee Walesissa nuotteja Jan Kopeckylle. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tshekkikonkari Jan Kopecky starttaa uuden kartanlukijan kanssa torstaina alkavaan Walesin MM-ralliin.

Kopeckyn pitkäaikainen kartanlukija Pavel Dresler ei lue nuotteja Walesissa tulevana viikonloppuna. Kopeckyn rinnalla istuu Jan Hlousek, joka on toiminut vuodesta 2014 tshekkikuljettaja Filip Maresin kartanlukijana.

Kalle Rovanperän Skoda-tallikaverit Kopecky ja Dresler tekivät yhteistyötä vuodesta 2011 lähtien. Parivaljakko saavutti yhdessä menestystä kansainvälisissä rallisarjoissa ja kotimaassaan Tshekissä. Viime kaudella Kopecky ja Dresler valloittivat MM-sarjan WRC2-luokan mestaruuden.

Seuraa Rallit.fitä Facebookissa ja tiedät, mistä rallimaailmassa puhutaan!

– Haluan kiittää Pavelia hänen ammattitaitoisesta työstään ja sitoutumisestaan viimeisten kahdeksan vuoden aikana. Hän oli tärkeä tekijä menestykseen kuten EM-sarjan mestaruuteen 2013, Aasian-Tyynenmeren rallisarjan mestaruuteen 2014 ja viimeisimpinä – kuin kirsikkana kakun päällä – WRC2-mestaruuteen 2018, Kopecky kiittelee.

Katso alta ennakko Walesin MM-rallista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,282574″ ap mute]

 

Hlousek kilpaili tällä kaudella menestyksekkäästi Maresin kanssa rallin EM-sarjassa.

– Olen tyytyväinen, että pystyin saamaan Jan Hlousekin palvelukset käyttööni Walesin rallia varten. Hän on kerännyt rutkasti kansainvälistä kokemusta Filip Maresin kanssa. Hän teki loistavaa työtä kartturoidessaan heidät EM-sarjan junioriluokan mestaruuteen hiljattain, Kopecky kehuu.

Lue myös: Rallin MM-taisto jatkuu mudassa ja kurassa – tämä kaikki sinun pitää tietää Walesin MM-rallista

Kopecky ja Hlousek pääsevät vertaamaan vauhtiaan muun muassa Kalle Rovanperää ja Jonne Halttusta vastaan torstai-iltana käynnistyvässä Walesin MM-rallissa. Skoda-autokunnat osallistuvat WRC2 Pro -luokkaan.

Lue myös nämä