Rallin EM-sarjan kärkikuskilla rahat tiukassa – äiti riensi apuun

Chris Ingram
Chris Ingram. Kuva: Thomas Fenetre/DPPI
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin EM-sarjaa johtava brittikuljettaja Chris Ingram on törmännyt samoihin ongelmiin kuin useat muutkin rallikuskit: laji pistää talousasiat koetukselle.

Ingram nousi EM-sarjan kärkeen elokuussa ajetussa Tshekin osakilpailussa, jossa hän sijoittui kolmanneksi. Ingram taipui toiseksi sijoittuneelle Filip Maresille vain 0,3 sekunnin erolla, joka ratkaisi ERC1-junioriluokan tittelin.

Mares kuittasi junioriluokan mestaruuden kahden pisteen erolla Ingramiin. Mares sai palkinnoksi 100 000 euron rahoituksen EM-sarjan Kyproksen ja Unkarin osakilpailuihin.

Ingram jäi tyhjin käsin ja yrittää nyt löytää rahoitusta EM-kauden viimeisiin kisoihin. Myös brittikuskin äiti Jo on rientänyt apuun: Jo Ingram on julkaissut verkossa varainhankintakampanjan, jonka avulla hän toivoo poikansa pääsevän ajamaan EM-kauden loppuun.

– Poikani on omistanut elämänsä sille, että hänestä tulee rallimestari. Hän ja hänen kartanlukijansa Ross Whittock johtavat nyt rallin EM-sarjaa. Pojat ovat epätoivoisesti kamppailleet tällä kaudella saadakseen taloudellista tukea, koska pääsponsori vetäytyi viime hetkillä. Chris varmasti läksyttää minua tämän julkaisemisesta, mutta tällä hetkellä Chrisillä ja Rossilla on vain pienet mahdollisuudet kilpailla ja taistella Euroopan mestaruudesta rahoituksen puutteen vuoksi, Jo Ingram kirjoitti.

Jo Ingramin tavoitteena on kerätä 25 000 puntaa eli reilut 27 000 euroa varainkeruukampanjalla. Tiistaiaamuun mennessä Ingram oli saanut lahjoituksia miltei 9 700 punnan edestä.

EM-kauden viimeistä edellinen osakilpailu ajetaan Kyproksella 27.-29. syyskuuta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat