Rallilegenda Petter Solberg vihjailee paluulla

Ralli-ikoni Petter Solberg on päässyt verestelemään ajotaitojaan Skodan ratissa.
Petter Solberg
Petter Solberg. Kuva: @World/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Solberg kokeili Skoda Fabia RS Rally2 -autoa hiljattain lumella ja muisti jälleen kerran, miksi rallin ajaminen on niin upeaa. Vuoden 2003 maailmanmestari julkaisi pienen maistiaisen testistään tilillään viestipalvelu X:ssä.

– Takaisin ratin takana! Oli upeaa päästä pitkästä aikaa ajamaan ja todistaa, että se intohimo, jota koen tätä lajia kohtaan, ei ole kadonnut mihinkään näiden vuosien aikana, Solberg kirjoitti.

– Ehkäpä joku kisa on vielä luvassa jossain kohtaa. Vai mitä olette mieltä? norjalaislegenda jatkoi.

Solberg voitti ainoan MM-tittelinsä 21 vuotta sitten Subarun ratissa. Edellisen kerran mies on nähty MM-tasolla vuoden 2019 Walesin osakilpailussa, kun hän ajoi ykköseksi WRC2-luokassa VW Polo R5:n ratissa. Viime kaudella Solberg ajoi Ruotsin EM-rallissa, mutta vain näytösluokassa.

Norjalainen rallitähti täyttää tämän vuoden marraskuussa 50 vuotta, joten siinä mielessä miehellä olisi hieno tilaisuus tehdä paluu vielä kerran MM-pikataipaleille. Aktiiviurallaan Solberg ehti voittaa 13 MM-rallia ja oli 52 kertaa palkintopallilla.

Viime vuodet Solberg on keskittynyt poikansa Oliverin tukemiseen MM-sarjassa. Oliver Solberg ajoi kauden 2022 Hyundain Rally1-autolla, mutta sai lähtöpassit tiimistä ja on sen jälkeen rakentanut uraansa WRC2-luokan kautta Skodan ratissa.

Lue myös nämä