Petter Solberg ei ole huolissaan Volkswagenin vetäytymisestä huolimatta – ”Suunnitelma B julkaistaan tammikuussa”

Petter ja Pernilla Solbergin tiimi ei aio laittaa pillejä pussiin. Kuva: PSRX Volkswagen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Viime viikolla rallicrossin MM-sarja koki jälleen yhden takaiskun, kun PSRX Volkswagen ilmoitti laittavansa lajin tauolle.

Volkswagenin vetäytymisen vuoksi kaksi edellistä maailmanmestaruutta voittanut Johan Kristoffersson sekä tallin patruuna Petter Solberg joutuvat etsimään tulevaksi vuodeksi uusia haasteita. Sekä rallin että rallicrossin MM-titteliä urallaan juhlinut Solberg kertoo norjalaisella Parc Ferme -sivustolla, että suunnitelmat ovat jo pitkällä.

– Se (suunnitelma B) julkaistaan tammikuussa. Meillä on olemassa suunnitelma, johon kuuluvat sponsorit ja kaikki. Nyt en voi kuitenkaan kertoa enempää, norjalaiskonkari sanoo.

– Meillä on olemassa suunnitelma B kaikille ja sen parissa teemme nyt töitä. Katsotaan, miten tilanne kehittyy.

Solberg on ostanut uuden Volkswagen Polo R5 -ralliauton, jolla mies myös kilpaili auton debyyttikisassa Kataloniassa lokakuussa. Onko luvassa siis lisää rallikisoja?

– En voi kertoa enempää. Meidän on pakko odottaa vähän, Solberg pitää tiukan linjansa.

– Me olemme ostaneet Polon, joten ralli on yksi mahdollisuus. Meidän ensisijainen tavoite on kuitenkin jatkaa rallicrossin parissa. Sen voin kuitenkin luvata, että emme me hissukseen tule olemaan. Jotain on luvassa, vaimo ja tallipomo Pernilla Solberg puolestaan summaa.

Lue myös nämä