Pestinsä jättänyt WRC-tallipomo vihjasi tulevasta – ”Uusi haaste on edessäni”

Andrea Adamo
Andrea Adamo. Kuva: Helena El Mokni/ Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Torinolainen Andrea Adamo jättää tehtävänsä Hyundain WRC-tallin pomona välittömästi. Korealaisvalmistaja tiedotti asiasta tiistaina.

Adamon on huhuttu siirtyvän formula 1 -sarjaan italialaisikoni Ferrarin tiimiin. Mies kommentoi lähtöään Hyundailta omalla Instagram-tilillään.

– Edessäni on uusi haaste, joka on ainakin erilainen ja ehkä vieläkin haastavampi. Aion kohdata sen samalla tavalla kuin aiemmat kokemukseni. Olen aina tosissani, mutta en koskaan ota itseäni liian vakavasti, Adamo kirjoittaa.

– En voi estää kyyneliäni, kun ajattelen kaikkia ihmisiä Hyundain tiimissä. Iso kiitos kaikille naisille ja miehille, jotka ovat jakaneet kanssani hienoja hetkiä.

Adamon viime kausien kuljettajat ovat muistelleet torinolaispomoa omilla sosiaalisen median kanavillaan.

– Andrea on mies, jolla on iso sydän. Hän antoi kaikkensa Hyundai Motorsportille, mutta piti myös meistä huolta kuin omista lapsistaan. Hän on rakentanut mahtavan tallin. Meidän työmme ensi kaudella on tuoda uusi mestaruus tiimille. Olen aina kiitollinen, että minulla on noin upea ystävä, virolaiskuski Ott Tänak herkistelee.

– Iso kiitos tuestasi ja luottamuksestasi, pomo! Puskit minua aina parhaimpaan. Toivon sinulle kaikkea hyvää uudelle urallesi. Lämmin halaus sinulle, espanjalaiskonkari Dani Sordo säestää.

Päättyneellä kaudella Hyundain leivissä WRC-tasolle noussut nuori Oliver Solberg kirjoitti myös kiitoksensa ex-pomolleen.

– Mr. Adamo, haluan sanoa sinulle isot kiitokset kaikista fantastisista mahdollisuuksista ja tuestasi (sekä halauksistasi), mitkä olet minulle tänä vuonna antanut. Kaikkea hyvää tulevaisuuteesi, Solberg toteaa.

– Kiitos Andrea, että annoit minun ajaa näillä autoilla. Toivon sinulle vain hyvää tulevaisuudessasi, Ole Christian Veiby puolestaan kirjoitti.

Adamon lähdön jälkeen tallipäällikön tehtäviä hoitaa väliaikaisesti Hyundai Motorsportin nokkamies Scott Nah. Torinolaiselle valitaan kuitenkin seuraaja piakkoin. Huhut ovat nostamassa tuohon pestiin vuoden 2003 maailmanmestaria Petter Solbergia.

Katso alapuolelta Katalonian MM-rallin parhaat palat. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,390540″ ap mute]

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat