Quantcast

WRC-tähden kartturi joutui leikkaukseen testionnettomuuden jälkeen, vahvisti kuitenkin positiiviset uutiset

Martijn Wydaeghe
Martijn Wydaeghe. Kuva: Vincent Thuillier/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain WRC-tähti Thierry Neuville ja kartanlukija Martijn Wydaeghe kokivat kovia viime lauantaina uuden Rally1-auton testeissä Rankassa.

Syystä tai toisesta Hyundai i20 N Rally1 lipsahti ulos tieltä päätyen rotkon pohjalla olleeseen koskeen. Kuvat ulosajopaikalta olivat karuja, mutta onneksi sekä Neuville että Wydaeghe selvisivät tilanteesta kohtuullisin pienin vammoin.

Neuville ei tiettävästi saanut isompia vammoja, mutta kartturi Wydaeghe joutui käymään leikkauksessa.

– Hei kaikki! Halusin kertoa teille vähän uutisia. Kävin pienessä solisluuleikkauksessa, mutta olen jo takaisin kotona. Kaikki on hyvin ja älkää olko huolissaan. Minä toivon täysin neljässä viikossa. Kiitos kaikista viesteistä ja tuesta. Nähdään Monte Carlossa, Wydaeghe kirjoitti Facebookissa tiistaina.

Wydaeghen viesti osoittaa, että belgialaiskaksikko on yhdessä, kun uusi MM-kausi starttaa Monte Carlosta reilun kuukauden kuluttua. Neuville ja Wydaeghe löivät hynttyyt yhteen tämän vuoden alussa. Kausi toi mukanaan kaksi voittoa, viisi kolmatta sijaa sekä MM-pronssia.

Neuvillen ja Wydaeghen ulosajo testeissä oli raju, mutta positiivisena uutisena oli, että uuden Rally1-auton turvallisuus on erinomainen. Hyundailla valmistellaan parhaillaan uutta koria ajokuntoon, jotta Rally1-testit voivat jatkua.

Kiire on varsin kova, sillä uuden kauden alkuun on aikaa enää kuusi viikkoa.

Katso alapuolelta kauden 2021 päättäneen Monzan MM-rallin parhaat palat. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,393476″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat