Paljastiko Loebin kartturi Esapekka Lapin siirron vai oliko kyseessä vitsi?

Esapekka Lappi edusti vielä muutama päivä sitten Toyotan värejä. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjan kaikkien aikojen menestynein kartanlukija Daniel Elena vihjailee, että Esapekka Lappi saattaa siirtyä Citroenille Sebastien Ogierin tallikaveriksi.

Kuljettajamarkkinoiden suurin palanen loksahti paikoilleen perjantaina, kun Citroen julkisti Ogierin siirtyvän M-Sport Fordilta ranskalaistiimiin tämän kauden jälkeen.

Suomalaiskuljettaja Lapilla on kaksi vaihtoehtoa ensi kaudeksi: jatkaa Toyotalla tai siirtyä Citroenille. Rallin yhdeksänkertaisen maailmanmestarin Sebastien Loebin luottokartturi Elena julkaisi Ogierin sopimusuutisen jälkeen Facebookissa viestin, joka lisäsi vettä myllyyn.

– Onnittelut Citroen Racingille vuoden 2019 kuljettajakaksikosta, Elena kirjoitti.

Lauseen yhteyteen Elena oli liittänyt Ranskan ja Suomen liput sekä silmää iskevän ja kieltä näyttävän hymiön. Se jäi siis mysteeriksi, jakoiko monacolaiskartturi sisäpiirin tietoa vai vitsailiko hän tarkoituksella Lapin spekuloidulla Citroen-siirrolla. Viestin mystisyyttä lisäsi se, että Elena poisti myöhemmin viestistään Suomen lipun ja samalla sana ”kuljettajakaksikko” vaihtui kaksikoksi.

https://twitter.com/eWRCresults/status/1045709934917275648

Yläpuolella Elenan alkuperäinen julkaisu, alla muokattu versio.

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen kertoi viime viikolla Rallit.fille, että tiimi on jättänyt sopimustarjouksen Lapille. Pieksämäkeläinen Lappi puolestaan kertoi Turkin MM-rallin yhteydessä, että hänen ensi kauden tallipaikkansa selvinnee muutaman viikon sisään.

Lue myös nämä