Esapekka Lapin ensi kaudesta yhä kysymysmerkkejä – ”Minulle selkeä homma, mitä tehdään”

Esapekka Lappi
Esapekka Lappi. Kuva: Toni Heinonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Esapekka Lapin Toyota-sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen. Lapin manageri Erik Veiby on kertonut, että suomalaiskuljettaja ajaa WRC-autolla myös ensi kaudella, mutta tallia ei ole vielä julkistettu.

Lappi veti arvoituksellista linjaa ennen Turkin MM-rallin starttia.

– Minulle on aika selkeä homma, mitä tehdään, Lappi sanoi lyhyesti ja myhäili päälle.

Lappi uskoo, että hänen uudesta sopimuksestaan tiedotetaan lähiaikoina.

– Pakkohan sen on selvitä muutaman viikon sisään – tai ainakin pian, että saa itsellekin pääkoppaan selville, mitä tehdään ensi vuonna. Sitten osaa asennoitua siihen, mitä tapahtuu.

Lapilla on käytännössä kaksi vaihtoehtoa ensi kaudeksi: jatkaa Tommi Mäkisen johtamassa Toyota Gazoo Racing -tiimissä tai siirtyä Citroenille.

– Niinhän tästä asiasta on kirjoiteltu netissä, enkä voi sitä kiistää, Lappi myönsi Rallit.fille.

Lappi on rallin MM-sarjassa neljäntenä, kun kaudesta on ajamatta neljä osakilpailua. Eroa kolmatta sijaa pitävään Ott Tänakiin on kertynyt 48 pistettä.

– Ott on karannut kauas, eikä minun kannata miettiä sitä (MM-pronssia). Ott on tällä hetkellä ehdottomasti nopein kuski tässä sarjassa ja hänellä tuntuisi olevan kovin itseluottamus, Lappi kehui tallikaveriaan.

– Menestyminen kilpailuissa motivoi minua, ei minun tarvitse miettiä sarjatilannetta. Haluaisin pitää tämän paikan, missä olen nyt, pieksämäkeläinen totesi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat