Pääseekö Suninen Ogierin tallikaveriksi? – uutisia luvassa lähiaikoina

Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: Timo Anis.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjan mestaritiimi M-Sport julkisti myöhään tiistaina päässeensä sopimukseen maailmanmestari Sebastien Ogierin ja Elfyn Evansin kanssa. Talliin on vielä yksi paikka jäljellä kaudelle 2018.

M-Sport kertoi tiistain tiedotteessaan, että se julkistaa uutisia kolmannesta Ford Fiesta WRC:stään ”lähiviikkojen aikana”.

Suomalaislupaus Teemu Suninen on vahva ehdokas M-Sportin kolmanteen ajokkiin. Sunisen taustajoukot ovat viestittäneet, että jokelalaiselle on luvassa ensi kaudella useita kilpailuja WRC-autolla. Lisäksi julkisuudessa on spekuloitu sillä, että Suninen saattaisi jakaa ensi kaudella Fiesta WRC:n ranskalaisen Eric Camillin kanssa.

Suninen ajoi päättyneellä kaudella kaksi MM-rallia Fiesta WRC:llä. Hän sijoittui Puolan MM-rallissa kuudenneksi ja Suomessa neljänneksi. Sunisen vauhti oli vähintäänkiin vakuuttavaa soraralleissa.

Suninen kilpaili vime kaudella pääosin WRC2-luokassa M-Sportin Ford Fiesta R5 -autolla. Hän sijoittui luokan loppupisteissä kolmanneksi. Camilli oli luokan kakkonen.

Lue myös nämä

  • Uusimmat