Ford-pomo Ogierin sopimuksesta: Olemme tehneet kovasti töitä tämän eteen!

Ogier ja Wilson löivät kättä päälle sopimuksen merkiksi. Kuva: M-Sport World Rally Team.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport tiedotti tiistaina, että se on tehnyt ensi kaudesta sopimukset sekä maailmanmestari Sebastien Ogierin että walesilainen Elfyn Evansin kanssa. Ogier panttasi päätöstään pitkään, mutta päätti jatkaa vielä rallin parissa koti-isyyden sijaan.

Fordin tallipomoa Malcolm Wilsonia Ogierin päätös jättää eläkepäivät vielä unholaan lämmitti kovasti.

– Tiimille oli mahtavia uutisia varmistaa sekä Sebastienin että Elfynin sopimukset. Olemme tehneet kovasti töitä tämän eteen jo jonkin aikaa. Oli fantastista voida julkistaa asia ja nyt voimme täysillä keskittyä ensi kauteen, Wilson sanoo tiimin tiedotteessa.

– Sebastienin ja Elfynin kanssa meillä on hyvät mahdollisuudet puolustaa mestaruuksiamme. Se ei varmasti ole helppoa, sillä vihollisemme eivät vain istu aloillaan. Uskon, että taistelu on ensi kaudella entistä tiukempaa. Kuskimme ovat kuitenkin molemmat erittäin älykkäitä, eikä heidän vauhdistaan ole epäilystä.

M-Sport voitti päättyneellä kaudella kaiken mahdollisen.

– En näe mitään syytä, miksi emme voisi olla luottavaisia sen suhteen, että menestyksemme jatkuu ensi vuonna. Olen ihan varma, että kaikki antavat jatkossakin 110 prosenttia, Wilson hehkuttaa.

Lue myös nämä