Ott Tänak päätti tällä kertaa vaieta kohuaiheesta

Hyundain Ott Tänak oli Kroatian MM-rallissa lopulta neljäs.
Ott Tänak
Ott Tänak. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tästä huolimatta virolainen otti hyvän pistepotin Kroatian asvalttiteiltä. Hänen lopulliseksi pistesaldokseen muodostui 20 pistettä.

Se on komea saldo, kun otetaan huomioon se, että koko kisan voittanut Toyotan Sebastien Ogier kartutti pistepussiaan vain yhdellä pisteellä enemmän.

Rallin MM-sarjan uudistuksen älyttömyydestä on puhuttu paljon ja lähes kaikki ovat sen tyrmänneet. Oli täysin ymmärrettävää, että Tänak ei jaksanut enää tällä kertaa koko aihetta edes puida.

– Ei mitään uutta. Ei minulla ole siitä mitään uutta sanottavaa. Siitä on nyt keskusteltu jo niin paljon, Tänak kuittasi lyhyesti Rallit.fille.

Aiheen vaihtuessa virolaisella oli sitten enemmänkin sanottavaa. Autoonsa virolainen ei kunnolla luottanut koko Kroatian viikonloppuna.

– Asvaltilla on tosi vaikeaa. On vaikea löytää itsevarma fiilis, Tänak kertoi.

Rallin MM-sarja siirtyy nyt niin sanotusti sorakaudelle, joten asvaltista ei tarvitse hetkeen kantaa huolta. Samalla myös virolaisen tilanne saattaa helpottaa. Tai sitten ei.

– Katsotaan nyt. En ole juurikaan vielä ajanut tällä autolla soralla. Ajoimme tietysti Safarissa juuri, mutta se on luonteeltaan niin erilainen ja uniikki kisa. Joten se on aina vaikeaa uudessa tiimissä ja uudella autolla, kun ei tiedä mitä odottaa, Tänak ennakoi.

Tänak ei ole MM-sarjan kärkimiehiä juuri tällä hetkellä, joten hän pääsee oletettavasti varsin hyvälle lähtöpaikalle tulevissa kisoissa.

– Toivon mukaan pystymme ottamaan siitä hyödyn irti ja nousemaan askel kerrallaan kohti pistesijoja, Tänak toivoi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat