Oliver Solberg suoraan joulukuusimetsästä Hyundain hybriditesteihin Ranskaan

Oliver Solberg Rally1
Oliver Solberg testasi Hyundain Rally1-autoa keskiviikkona. Kuvakaappaus videolta.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ruotsin lipun alla kilpaileva Oliver Solberg sai tulevaksi kaudeksi ison ohjelman Hyundain rallitallilta.

20-vuotias Solberg jakaa Hyundain i20 N Rally1 -hybridikilpuria yhdessä espanjalaiskonkari Dani Sordon kanssa. Sordo on kuitenkin myöntänyt, että hänelle kisoja tulee ensi kaudella huomattavasti vähemmän kuin nuorelle lupaukselle. Solberg aloittaa kautensa Monte Carlosta ja ajaa ykköskaliiberin autolla ilmeisesti myös seuraavat Ruotsin ja Kroatian osakilpailut.

Keskiviikkona Solberg otti tuntumaa Rally1-autoon Ranskassa, kun mies testasi Monte Carlon MM-rallia varten. Keli oli aurinkoinen ja asvaltti kuiva, joten Solberg pääsi nautiskelemaan mukavasta testipäivästä. Aiemmin joulukuussa Solberg ehti jo ajaa i20 N Rally1:llä huomattavasti hankalammissa olosuhteissa.

Ranskan testeissä Solbergin rinnalla oli Elliott Edmondson, jonka kanssa Solberg vahvisti ajavan ensi kaudella. Parivaljakko kokeili yhteistyön toimivuutta kauden 2021 päättäneessä Monzan MM-rallissa. Tulokset olivat sen verran hyviä, että yhteistyö jatkuu myös ensi vuonna.

 

Koska joulua edeltävät päivät nuori Solberg vietti Ranskassa testaamassa, piti jouluvalmistelut aloittaa jo viime viikonloppuna. Solberg julkaisi omalla Instagram-tilillään videon, jossa nuorukainen pistää joulukuusihommat pakettiin moottorisahalla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Oliver Solberg 🐺 (@oliversolberg01) jakama julkaisu

Lue myös nämä

  • Uusimmat