Nyt meinasivat ylisanat loppua kesken! MM-sarjan sensaatio piti ison puheenvuoron

M-Sport Fordin Adrien Fourmaux on ollut tämän kauden sensaatio rallin MM-sarjassa.
Adrien Fourmaux
Adrien Fourmaux Portugalin MM-rallissa 2024. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Fourmaux ajoi jälleen vahvan viikonlopun Portugalissa ja oli lopulta neljäs.

Fourmaux teki Portugalissa äärimmäisen tasaista työtä ja pysyi hyvin kärjen vauhdissa mukana. Vaikka ranskalainen joutuikin luovuttamaan kuljettajien MM-sarjan kolmannen tilan Hyundain Ott Tänakille, oli viikonloppu silti Fourmaux’lta jälleen vahva näyte hänen kyvyistään.

Hän ajoi jälleen kerran virheettömän viikonlopun, vaikka lähtöpaikka ei se ihanteellisin ollutkaan.

– Voimme olla mielestäni todella tyytyväisiä, sillä ei ollut helppoa olla kolmantena autona tiellä avauspäivinä, Fourmaux kommentoi.

– Pysyimme koko ajan lähellä kärkikuljettajia ja nämä huippukaverit taistelivat voitosta, ja taistelimme heitä vastaan vielä myös sunnuntaina, Fourmaux jatkoi.

M-Sportin auto on ollut tällä kaudella luotettava ja myös suorituskykyinen. Se on kova temppu, sillä M-Sport on MM-sarjan pääluokan tiimeistä ainoa, joka ei ole täysiverinen tehdastiimi.

Fourmaux’lta meinasivat loppua ylisanat kesken, kun hän kehui autoaan.

– Auto oli läpi viikonlopun ihan täydellinen, ei mitään ongelmia. Olemme tietysti siihen tyytyväisiä ja se antaa meille itseluottamusta, kun lähdemme kohti Sardiniaa, Fourmaux ylisti.

Fourmaux, 28, otti viime kaudella vauhtia ”farmisarjan” puolelta, mutta se on tehnyt ranskalaiselle ilmiselvästi hyvää. Hän on ottanut tällä kaudella uransa ensimmäiset palkintosijat ykkösluokan puolella ja kaukana ei liene sekään, että Fourmaux’sta tulee seuraava ranskalainen rallivoittaja.

Rallin MM-sarja jatkuu vajaan kolmen viikon päästä Sardiniassa.

Lue myös nämä