Niclas Grönholmin kausi päättyi pettymykseen – ”Toivoin päätöskisasta paljon parempaa tulosta”

Niclas Grönholm
Niclas Grönholm. Kuva: GRX Taneco
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallicrossin MM-sarjan suomalaistiimi GRX TANECO ei saavuttanyt kaikkia Etelä-Afrikan osakilpailuun asetettuja tavoitteita, mutta semifinaaliputki kuitenkin pysyi katkeamattomana kauden loppuun saakka.  

Suomalaiskuski Niclas Grönholm jäi Hyundain Supercarilla kauden päätöskisassa sunnuntaina ensimmäistä kertaa tällä kaudella semifinaalien ulkopuolelle. Tallikaveri Timur Timerzjanov ylsi välieriin, mutta finaalipaikka jäi haaveeksi.

Toivoin päätöskisasta paljon parempaa tulosta, mutta jäinkin ensimmäistä kertaa tällä kaudella semifinaalin ulkopuolelleGrönholm totesi.

En vain onnistunut löytämään hyvää ajorytmiä koko viikonloppuna ja joka lähdössä minulla oli isoja vaikeuksia päästä ensimmäisessä mutkassa muiden edelle, joten menetin kallisarvoista aikaa.

GRX TANECO sijoittui kauden 2018 tiimien MM-sarjassa neljänneksi.  Grönholmin sijoitus kuljettajien MM-taistossa oli lopulta seitsemäs ja tallikaveri  Timerzjanovin kymmenes.

– Aloitimme tyhjästä, ja olen todella ylpeä siitä, miten pitkälle olemme päässeet. Tämä oli valtaisa haaste, ja jokainen tiimin jäsen on antanut panoksensa menestyksemme eteen – he paiskivat töitä päättäväisesti ja intohimoisesti, tallipäällikkö Jussi Pinomäki summasi yksityistiimin debyyttikauden MM-sarjassa.

Lue myös nämä