Monte Carlon rallin raju ulosajo enää muisto vain – Ott Tänak testasi Ruotsia varten (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjan puolustava mestari Ott Tänak sekä kartanlukija Martin Järveoja ovat toipuneet hyvin pari viikkoa sitten kauden avanneessa Monte Carlon osakilpailussa sattuneesta rajusta ulosajosta. 

Virolaiskaksikko oli testivuorossa Hyundailla torstaina, kun korealaistiimi jatkoi tynkäkisaksi supistuneeseen Ruotsin MM-ralliin valmistautumista. Tänak ja Järveoja testasivat hyvin vähälumisessa maastossa, mikä tulee suurella todennäköisyydellä olemaan olosuhde myös ensi viikon kisassa.

Tienpinta oli testipätkällä osin jäässä, mutta suurelta osin virolaiset kurvailivat soralla. Toyotan tiimi päätti jättää Ruotsin rallin testit kokonaan väliin. Tommi Mäkisen miehistön piti ajaa testit tällä viikolla Keski-Suomessa, mutta testit peruttiin oletettavasti sen takia, että Keski-Suomessa lumitilanne on huomattavasti Värmlannin lääniä parempi.

Lue myös: Toyotan WRC-tiimi perui Ruotsin MM-ralliin valmistavat testinsä

Lue myös: Ruotsin MM-rallin uusi aikataulu julki – päivät päättyvät poikkeuksellisen aikaisin

Hyundailla testit aloitti keskiviikkona Sebastien Loebin tilalle pikahälytyksen saanut irlantilainen Craig Breen. Perjantaina testit päättää oletattavasti belgialaiskuski Thierry Neuville.

Ruotsin MM-rallissa on yleensä riittänyt lunta ja jäätä. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,317712″ ap mute]

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat