Esa Ruotsalaisella uusi MM-sarjastakin tuttu kartanlukija – ”Antti pystyy vahvistamaan omia näkemyksiäni”

Esa Ruotsalainen
Esa Ruotsalainen. Kuva: Jarno Saari
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Viime kaudella SM2-luokan mestaruuden saavuttanut Esa Ruotsalainen teki onnistuneen siirron rallin SM-sarjan pääluokkaan, kun hän sijoittui neljänneksi kauden avauskilpailussa Rovaniemen Tunturirallissa.

SM1-luokan suosikkiauton, Skoda Fabia R5 -mallin hankkinut Saarijärven UA:n kuski lähtee puolustamaan hyvää sarjasijoitustaan viikonloppuna Mikkelissä ajettavaan sarjan toiseen osakilpailuun.

– Uskon, että taas on muutama steppi menty eteenpäin auton ja oman ajamisen kanssa. Lähdetään jatkamaan siitä mihin Rovaniemellä jäätiin, totesi hyvät testit alle saanut Ruotsalainen.

Katso alta Mikkelin SM-rallin ennakko. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,318141″ ap mute ]

 

Esa Ruotsalainen starttaa Mikkelin Vaakuna-ralliin uuden kartanlukijan kanssa, kun tiimiin liittyi kansainvälistäkin kokemusta omaava Antti Linnaketo. Mies on toiminut aiemmin muun muassa MM-sarjassa Jari Huttusen kartturina.

– Halusin Antin vierelle tuomaan kokemusta erityisesti R5-autosta, koska hän on istunut paljon näiden nykyaikaisten huippuautojen kyydissä. Antti pystyy vahvistamaan omia näkemyksiäni auton säätämiseen liittyvissä asioissa ja varmasti myös antamaan hyödyllisiä vinkkejä muuhun tekemiseen.

– Tunturissa kartturinani ollut Jukka Ruotsalainen hoiti paikkansa mallikelpoisesti, kuten tuloskin osoitti. Sen puolesta ei olisi kartanlukijaa tarvinnut vaihtaa, Esa huomautti.

Lue myös nämä