Monte Carlon MM-rallin suunnitelmista tietoa

Teemu Suninen
Teemu Suninen Monte Carlon MM-rallissa. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-kausi 2021 käynnistyy tuttuun tapaan legendaarisella Monte Carlon MM-rallilla.

Kansainvälinen autoliitto FIA ei ole vielä julkistanut ensi vuoden MM-rallikalenteria, mutta Monte Carlon osakilpailun järjestäjät ovat vahvistaneet kisansa ajankohdan.

Monte Carlon MM-rallin nuotitus ja itse osakilpailu ajetaan 18.-24. tammikuuta. Kilpailun virallinen startti tapahtunee torstaina 21. tammikuuta 2021.

Rallijärjestäjät julkistavat tarkemman ohjelman ja erikoiskokeiden aikataulun kesällä. Ranskalaismedian mukaan kilpailun huoltoalue pysyy Gapin kaupungissa.

Lue myös: Jari-Matti Latvala saa kovan valttikortin, kun MM-rallissa siirrytään uuteen aikakauteen? ”Voisi suosia tyyliäni”

MM-sarjan promootioyhtiö ja FIA ovat ilmoittaneet aiemmin, että niiden suunnitelmissa on julkistaa ensi vuoden kilpailukalenteri jo kesäkuussa.

Koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi ensi vuoden MM-ralliohjelman lyöminen lukkoon saattaa viivästyä. Tällä hetkellä pohditaan, mitä kisoja pystytään ajamaan vielä tämän vuoden puolella.

Argentiinan, Portugalin ja Sardinian MM-ralleja on siirretty koronan vuoksi. Jo nyt on varmaa, että osa tämän vuoden kisoista jää ajamatta.

Lue myös: Nyt se on sanottu ääneen – osa MM-ralleista jää ajamatta

Katso alta kooste viime MM-kauden ulosajoista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,334488″ ap mute ]

Lue myös nämä

  • Uusimmat