MM-sarjan sensaatiokuski paljasti kovan suunnitelmansa sunnuntaille

M-Sport Fordin Adrien Fourmaux on tehnyt jälleen kerran hyvää työtä Kroatian MM-rallissa.
Adrien Fourmaux
Adrien Fourmaux Kroatian MM-rallissa keväällä 2024. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ranskalainen Fourmaux paukutti koko lauantain hyvin johdonmukaisesti hyviä aikoja ja nousi haastamaan jo neljäntenä olevaa Hyundain Ott Tänakia.

Tänak jäi saavuttamatta, mutta Fourmaux oli kuitenkin lauantain päätteeksi komeasti viides. Eroa virolaiseen jäi päivän päätteeksi 19,9 sekuntia.

Sunnuntaina ajetaan vielä neljä erikoiskoetta. Silloin on vielä iso potti MM-pisteitä tarjolla.

– Tämän kauden aiemmissa kilpailuissa en ole puskenut sunnuntaina, joten nyt on mielestäni aika tehdä se ja lähteä tavoittelemaan tosissaan pisteitä, Fourmaux sanoi tervettä itseluottamusta uhkuen.

– Huomenna lähdetään puskemaan ja ottamaan pisteitä. Niitä tarvitaan MM-taistelussa, hän lupaili.

Fourmaux odottaa kovaa vauhtia sunnuntaille.

– Aamun ensimmäinen pätkä on tosi leveä ja nopea. Nautimme siellä, mutta se on myös hyvin liukas, joten pitää olla varovainen. Jälkimmäinen puoliskolla on sitten todella paljon pitoa ja se on kivaa, Fourmaux ennakoi.

– Power Stage on sitten taas tosi haastava. Siellä ei ole juurikaan pitoa ja siellä on paljon leikkauspaikkoja ja irtosoraa tiellä. Haastava päivä joka tapauksessa tulossa, mutta kiinnostava, hän jatkoi.

Fourmaux on ajanut jälleen hyvän ja tasapainoisen kilpailun. Siitä voi olla ylpeä.

– Olen toistaiseksi aika tyytyväinen suoritukseeni. Aina tietysti voisi mennä paremminkin, mutta kun katsotaan, ketkä meidän edellämme ovat, niin tähän voi olla tyytyväinen, hän linjasi.

Lue myös nämä