MM-rallivoittaja teki valintansa – ”Lähdemme taistelemaan koko sarjan mestaruudesta”

Mads Östberg lähtee jahtaamaan menestystä rallin EM-sarjasta kaudella 2024.
Mads Östberg
Mads Östberg. Kuva: @World/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Östberg kuului pitkään rallin MM-sarjan vakiokattaukseen ja häneltä löytyy myös yksi MM-osakilpailuvoitto vuoden 2012 Portugalin MM-rallista. Norjalaiskonkaria ei ole kuitenkaan nähty MM-sarjan erikoiskokeilla kauden 2021 jälkeen.

Viime vuonna Östberg ajoi ensimmäisen täyden kautensa EM-sarjan puolella ja sijoittui loppupisteissä kolmanneksi. Hän jatkaa tänä vuonna samanlaisella reseptillä: kartanlukijan paikalle istahtaa jälleen Patrik Barth ja kalustona toimii TRT-unkarilaistiimin Citroen C3 Rally2 -auto.

– Tämä vaati meiltä suuren ponnistuksen, että saimme paketin kasaan tälle kaudelle. Unkarin Citroenilta, Citroen Racingilta, Micheliniltä ja TRT:ltä saatu tuki oli avainasemassa tämän kauden aloittamiseen, Östberg kiitteli.

– Tämä on toinen vuotemme EM-sarjassa. Meillä on vahva paketti ja se on varmaa, että lähdemme taistelemaan voitosta – emme pelkästään yksittäisistä rallivoitoista vaan koko sarjan mestaruudesta, norjalainen latasi.

EM-sarjassa on kova taso myös tänä vuonna. Uusiseelantilaistähti Hayden Paddon ilmoitti aiemmin, että hän puolustaa Euroopan mestaruuttaan tällä kaudella.

Paddon on Östbergin tavoin tuttu nimi MM-sarjan puolelta. Myös Paddon on voittanut urallaan yhden MM-rallin.

Rallin EM-kauden avauskilpailu ajetaan ensi viikolla Unkarissa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat