Marcus Grönholm seuraamassa Solbergin esimerkkiä?

Marcus Grönholm
Marcus Grönholm.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Marcus Grönholm suunnittelee uuden tallin perustamista rallicrossin MM-sarjaan, uutisoi saksalainen Motorsport Aktuell.

Lehden mukaan rallin kaksinkertainen maailmanmestari Grönholm pyrkii pistämään tiimin pystyyn poikansa Niclaksen ympärille. Tallin auto tulisi Hyundailta, joka on kilpaillut menestyksekkäästi rallin MM-sarjassa. Tiettävästi Grönholm on vieraillut tallin tehtaalla Alzenaussa tarkoituksenaan hankkia Hyundai i20 WRC -auton kori.

Saksalaisaviisi kertoo, että Grönholmin suhde Hyundain kanssa on lähentynyt sen jälkeen, kun mestarikuljettajan manageroima Jari Huttunen pääsi mukaan Hyundain kehitysohjelmaan. Huttunen ajaa ensi kaudella rallin MM-sarjan WRC2-luokassa Hyundain kalustolla.

Entinen rallimestari Petter Solberg on tehnyt vastaavanlaisen tempun aiemmin rallicrossin MM-sarjassa. Solbergin tiimi otti tällä kaudella käyttöön autot Volkswagenilta, joka vetäytyi rallin MM-sarjasta viime kauden jälkeen. Solbergin talli on jo varmistanut tallimestaruuden ja lisäksi tiimin ruotsalaistähti Johan Kristoffersson on kruunattu tämän kauden maailmanmestariksi.

Niclas Grönholm, 21, ajaa toista täyttä kauttaan rallicrossin MM-sarjassa. Edellisessä osakilpailussa Saksassa hän selviytyi ensimmäistä kertaa urallaan finaaliin, jossa hän nappasi viidennen sijan.

Lähde: Rallye-Magazin

Lue myös nämä

  • Uusimmat