Mads Östbergille löytyi ajohommia – ”Kiitokset uudesta tilaisuudesta”

Mads Östberg jatkaa tällä kaudella kilpailemista Unkarin rallisarjassa.
Mads Östberg
Mads Östberg. Kuva: Jiri Simecek/MCH Photography/Citroen Racing
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Östberg ajoi viime vuonna rallin MM-sarjan WRC2-luokan kisojen lisäksi myös Unkarissa. Östberg vahvisti maanantai-iltana, että hän osallistuu Unkarin rallisarjan kisoihin myös tänä vuonna.

– Voin iloissani ilmoittaa, että jatkan Citroenin kanssa Unkarin mestaruussarjassa vuonna 2022. Kiitokset Citroen Unkarille ja Tagai Racing Technologylle, että saan uuden tilaisuuden kilpailla tässä upeassa sarjassa, Östberg kertoo sosiaalisessa mediassa.

https://twitter.com/MadsOstberg/status/1500918899331801090

Östbergilla on rinnallaan uusi kartanlukija, ruotsalainen Patrik Barth. MM-sarjastakin kokemusta omaava Barth on aiemmin istunut muun muassa Pontus Tidemandin kyydissä ja hän on kertaalleen lukenut nuotteja myös Östbergille, vuoden 2017 Puolan EM-rallissa.

Östberg sijoittui viime vuonna Unkarin rallisarjassa kolmanneksi Citroen C3 Rally2 -autolla. Lisäksi hän otti hopeaa MM-sarjan WRC2-luokasta.

Östberg ei ole vielä vahvistanut, nähdäänkö häntä MM-sarjassa tällä kaudella. Urallaan yhden MM-osakilpailuvoiton ottanut norjalaiskuski ajoi tämän kauden toistaiseksi ainoan kilpailunsa Qatarissa helmikuussa.

Östbergin ja Barthin urakka Unkarin rallisarjassa käynnistyy 26. maaliskuuta ajettavassa Salgo-rallissa.

Lue myös: Mads Östberg haastaa Harri Rovanperän Meksikossa – ”Tunnen siellä aina oloni ihan rokkitähdeksi”

Lue myös nämä

  • Uusimmat