Latvialainen rallikuljettaja vaihtaa uuden Toyotan rattiin

Latvialainen ralliautoilija Martins Sesks vaihtaa Toyotan rattiin.
Martins Sesks
Martins Sesks. Kuva: @World/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Martins Sesks lähtee haastamaan rallin Euroopan mestaruudesta uudella autolla, kun hän hyppää Toyotan täksi vuodeksi lanseeratun Rally2-auton rattiin.

Tavoite pysyy kuitenkin samana ja latvialainen yrittää voittaa EM-sarjan.

Junioreiden Euroopan mestari on ajanut aiemmin Skodalla. Hänen kartanlukijanaan jatkaa Renars Francis ja tiiminä toimii latvialainen Sports Racing Technologies.

Sesks menestyi viime vuonna hyvin ERC-sarjassa. Hän kamppaili mestaruudesta loppuun asti Hayden Paddonin kanssa, mutta lopulta rallin MM-sarjassakin nähty Paddon vei pidemmän korren mestaruustaistelussa.

– Viime vuonna nautimme menestyksestä ERC-sarjassa ja varmistimme toisen tilan, Sesks kertasi rallin EM-sarjan verkkosivujen mukaan.

– Jotta voimme edetä ERC-sarjassa, meidän pitää kuitenkin omaksua kasvu ja uudet haasteet, Sesks jatkoi.

Rallin EM-sarjan kilpailu kiristyy jatkuvasti, kun sarja saa uusia osanottajia MM-sarjan puolelta.

– Kilpailu kiristyy jatkuvasti, kun WRC-kuljettajat vaihtavat ERC:hen ja meiltä vaaditaan maksimaalista kehittymistä. Tässä helpottaa Sports Racing Technologiesin asiantuntemus Toyota Rally2-auton kanssa toimimisesta, latvialainen kommentoi.

Rallin EM-sarja on saanut täksi kaudeksi uusia kilpailuja ja haaste on vain kasvanut.

– Meillä on luonnollisesti paljon opittavaa, kun tiimi tutustuu uuteen autoon. Lisähaastetta tulee uusista asvalttikilpailuista. Mukana on nyt vain kolme sorakisaa ja kolme meille täysin uutta rallia, joten tunnistamme kokemuksemme puutteen, Sesks ennakoi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat