Lääkärin määräys: Ogierin kartturille huilia Suomen MM-rallin tärskystä

Julien Ingrassia
Julien Ingrassia. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sebastien Ogierin kartanlukija Julien Ingrassia sai aivotärähdyksen viime perjantaina sattuneessa ulosajossa Suomen MM-rallissa.

Ranskalaisparin Fordista petti jousitus hypyn jälkeisessä laskeutumisessa, minkä jälkeen kaksikosta tuli matkustajia. Fiesta pysähtyi lopulta puuhun pari mutkaa myöhemmin.

Ingrassia ei saanut lääkäriltä lupaa jatkaa kilpailua, ja näin autokunnan ralli Jyväskylässä päättyi ulosajoon. Ingrassia toipuu parhaillaan tärskystä, mutta hänen uskotaan olevan kunnossa seuraavassa osakilpailussa Saksassa.

Tallilla on tosin varasuunnitelmakin valmiina, mikäli Ingrassia ei pysty lukemaan nuotteja asvalttikisassa.

– Julien lepää kaksi viikkoa, seuraa lääkärin määräyksiä eikä tee fyysisiä harjoitteita. Emme ole juurikaan ehtineet ajatella Saksan rallia. Ingrassian ei ollut alun perinkään tarkoitus osallistua Saksan testeihin, joten Benjamin Veillas (Eric Camillin kartturi) on valmis niitä varten, M-Sport-pomo Rich Millener kertoi Motorsport Newsille.

– Julien tietää itse, onko hän kunnossa Saksan rallia varten, mutta meidän etuna on se, että Benjamin on ajanut muutamat testit Sebin kanssa tänä vuonna. Jos tilanne vaatii, meillä on varasuunnitelma.

Lue myös nämä

  • Uusimmat