Kuka ajaa Hyundain kolmatta autoa Jyskälässä? Teemu Suninen vinkkasi tallipomolle suomalaiskuskin nimen

Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain tallipäällikkö Andrea Adamolla riittää pähkäiltävää kesätauon aikana. MM-sarjan kolmantena oleva Thierry Neuville sekä norjalainen Andreas Mikkelsen ajavat varmasti i20 WRC:llä seuraavassa osakilpailussa Suomessa. Kolmas kuski on vielä arvoitus.

Adamo olisi halunnut keikkakuski Sebastien Loebin Suomeen, mutta yhdeksänkertainen mestari viettää elokuussa kesälomaa, eikä Jyskälän ralli lukeudu muutenkaan ranskalaisen suosikkeihin. Espanjalainen Dani Sordo ajoi voittoon Sardiniassa sunnuntaina, mutta myös Sordo on ollut Suomessa aina kaukana kärkivauhdista.

Fordin Teemu Suninen vinkkasi Adamolle Jari Huttusesta, joka on jo ajanut kaksi SM-rallia Hyundain WRC-tykillä.

– Minä kyllä työnnän pääni hiekkaan niin kuin strutsit tekevät, koska en halua ajatella vielä koko asiaa. Enemmin tai myöhemmin se päätös kuitenkin tehdään. Se on vielä minulle kysymysmerkki, Adamo napautti uteluihin, kuka ajaa kolmatta Hyundaita Suomen rallissa.

Katso alta kooste Sardinian MM-rallin päätöspätkän dramaattisista tapahtumista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,268533″ ap mute ]

 

– Olen varma, että teillä on tiimissä kaveri, joka haluaa ajaa sen rallin ja olisi siitä varmasti mielissään, Suninen kuittasi väliin kansainvälisessä lehdistötilaisuudessa.

Adamo ei heti tarttunut Sunisen syöttiin.

– Jaahas. Lehdistötilaisuuksissa näköjään paljastellaan nyt yhtenään salaisuuksia. Nämä ovat nykyään rallin tunteellisimpia hetkiä, Adamo jatkoi.

– Tarkoitin siis sitä kaveria, joka on ajanut teille jo kaksi SM-rallia. Uskon, että Adamo tietää, kenestä puhun. Se on tietenkin Jari Huttunen, Suninen tokaisi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat