Kolmas sija Meksikon MM-rallista ei tyydyttänyt Ford-kuskia – ”Kieltämättä olen hieman pettynyt”

Elfyn Evans
Evans Martin ja Scott Martin nousivat podiumille Meksikossa. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Ford saavutti kauden ensimmäisen palkintosijan Meksikosta, kun Elfyn Evans ajoi tasaisen kisan jälkeen kolmanneksi. Evansilla jäi kuitenkin hampaankoloon, sillä mies menetti toisen sijan kisan päätöspäivänä Toyotan Ott Tänakille.

– Kieltämättä olen hieman pettynyt. Toinen sija olisi ollut tänä viikonloppuna mahdollinen. Ott teki paremman rengasvalinnan sunnuntaiaamuna ja se teki hänen elämästään helpompaa. Meillä oli taas vaikeuksia pehmeillä renkailla, mutta siitä pitää ottaa opiksi, Evans summasi.

– Me ajattelimme, että kun oli paljon ajamattomia osuuksia, niin rengas olisi toiminut paremmin. Luulimme myös, että El Chocolaten osuus olisi aika liukas, mutta näin ei ollut. Viikonloppu oli kuitenkin kokonaisuutena hyvä ja tästä jää käteen paljon positiivisia juttuja. Emme tehneet yhtään virhettä ja vauhti oli jälleen sitä mitä pitääkin, Evans jatkoi.

 

Evansin viime kausi oli pettymys, mutta uusi sesonki on alkanut hieman valoisemmissa merkeissä. Monte Carlon kisa meni waleslaiselta penkin alle, mutta Ruotsin viides tila ja Meksikon kolmas sija antaa hyvän lähtökohdan, kun kausi jatkuu maaliskuun lopussa Korsikalla.

– Viime vuosi ei tosiaan ollut paras mahdollinen meille, vaikka vauhti oli välillä hyvällä tasolla. Myöskin Monten aloitus tänä vuonna oli huono, mutta sen jälkeen homma on mennyt parempaan suuntaan. Jo Ruotsissa vauhti oli hyvää, vaikka tulos ei ollut sellainen, mitä me halusimme.

Lue myös nämä

  • Uusimmat