Kimi Räikkösen rallipaluulle tyly kuitti – ”Se on puhdasta spekulaatiota”

Carlos Sainz antoi vuonna 2011 rallivinkkejä Räikköselle. Kuva: Mathias Kniepeiss/Red Bull Content Pool.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ferrarin F1-tähti Kimi Räikkösen ympärillä riittää käsittämätön määrä huhuja. Uusimmat huhut ovat viemässä Räikköstä takaisin rallin MM-sarjaan, jossa hän kilpaili vuosina 2010-2011.

Tällä hetkellä Räikkönen on ilman sopimusta ajatellen ensi vuotta. F1today-sivuston mukaan Toyota Gazoo Racing olisi kiinnostunut suomalaisen palveluksista rallin parissa ensi kaudella. Räikkösen jahdilla viime viikonlopun Monacon kisan aikaan nähtiin sekä tallipomo Tommi Mäkinen että tiimin varatoimitusjohtaja Mia Miettinen.

– Kimi voisi olla Toyotan kuski, mutta ensin hänen pitää päättää, jatkaako hän uraansa Ferrarilla, Miettinen sanoi F1todayn mukaan.

F1-huhuissa Räikkösen korvaajaksi Ferrarilla on povattu Charles Leclercia tai Daniel Ricciardoa. Oli miten oli, Räikkösen rallivuosien kartturi ja nykyinen Toyota Gazoo Racingin urheilutoimenjohtaja Kaj Lindtsröm on Kimin paluuhuhuista ymmällään.

– Tämä on ensi kerta, kun kuulen asiasta. Jos jotain tällaista olisi tekeillä, niin väittäisin, että minä tai Tommi kuultaisiin siitä ensimmäisenä. Minusta tämä on puhdasta spekulaatiota, Lindström sanoo Autosportin verkkosivuilla.

Joka tapauksessa Mr. Räikkösen ympärillä huhuja riittänee niin kauan, kunnes mies itse ilmoittaa, mitä tekee ensi vuonna.

Lue myös nämä