Tallipomo mielissään Grönholmin vauhdista – ”Olen ylpeä tiimin saavutuksista”

Rallicrossin MM-sarjassa kapina on tiukkaa. Kuva: GRX TANECO.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallicrossin MM-sarjan suomalaistalli GRX TANECO on debytoinut vahvasti lajin kirkkaimmalla huipulla. Niclas Grönholm on ajanut kahdesti finaaliin, kun takana on neljä osakilpailua.

Viime viikonloppuna rallicrossin MM-karavaani pysähtyi Silverstonessa, jossa Grönholm ylsi viidenneksi. Tiimin toinen kuski Timur Timerzjanov jäi välieriin.

– Silverstonen kisa sujui kaiken kaikkiaan todella hyvin. Olen hyvin tyytyväinen ja melkoisen ylpeä siitä mitä tiimimme tänä viikonloppuna saavutti, GRX TANECO:n tallipäällikkö Jussi Pinomäki sanoo.

– Olemme menossa oikeaan suuntaan, ja tulemme kisa kisalta paremmiksi. Niclas saavutti mahtavia tuloksia Portugalin ja Belgian hankalissa kisoissa. Nyt hän ajoi finaalissa hyvin, ja oli hyvät huippunopeudet. Timur ei Silverstonessa oikein päässyt kunnon vauhtiin, mutta uskon että se on vain ajan kysymys. Hän alkaa kyllä saada ansaitsemiaan hyviä tuloksia.

Tulokastallille kiivastahtinen kausi on haastavaa aikaa, sillä auton kehittämiseen ei ole juuri mahdollisuuksia. MM-sarja jatkuu jo kahden viikon kuluttua Norjassa.

– Tämä on ollut vaikeaa aikaa, kisa toisensa jälkeen, eikä meillä ole ollut aikaa keskittyä auton kehittämiseen. Toivottavasti pystymme tekemään vähän enemmän töitä sen eteen ennen Norjan osakilpailua, jotta olisimme vieläkin kilpailukykyisempiä ja pääsisimme jatkamaan tätä hyvää kehitystä, Pinomäki toteaa.

Lue myös nämä